👨‍🍳 Eccellenze di Calabria Prestia is een authentiek embleem van de Calabrische gastronomie, een gevestigde realiteit in het Italiaanse commerciële landschap, gespecialiseerd in e-commerce van hoogwaardige typische Calabrische producten.

👨‍🍳 Eccellenze di Calabria Prestia is een authentiek embleem van de Calabrische gastronomie, een gevestigde realiteit in het Italiaanse commerciële landschap, gespecialiseerd in e-commerce van hoogwaardige typische Calabrische producten. Het aangeboden assortiment is uitgebreid en gevarieerd, rechtstreeks afkomstig uit een eeuwenoude traditie en een zorgvuldige selectie van grondstoffen.

Geschiedenis en Traditie

🕰️ Het verhaal van Eccellenze di Calabria Prestia begon met de groothandel in fruit en groenten. In de loop der jaren heeft het zich weten te ontwikkelen en zijn actieradius uit te breiden, waarbij het de gehele wereld van de Calabrische enogastronomie omarmde. Nicola Prestia, met zijn toewijding en passie, heeft bijgedragen aan het transformeren van het bedrijf in een referentiepunt voor de levering aan talrijke commerciële activiteiten in Calabrië.

Kwaliteitsproducten

🥦🍆🍅 Het assortiment van Eccellenze di Calabria Prestia varieert van groente- en fruitproducten tot typische Calabrische vleeswaren, van de beroemde Rode Ui van Tropea tot de heerlijke regionale likeuren, zoals Amaro del Capo en Borsci van het bedrijf Caffo. Er is ook extra vierge olijfolie, een symbool van de Calabrische landbouw, en een selectie van ingemaakte en geconserveerde voedingsmiddelen. Elk product wordt zorgvuldig geselecteerd om authenticiteit, versheid en de hoogste kwaliteit te garanderen.

Uitstekende Diensten

💁‍♀️ Eccellenze di Calabria Prestia beperkt zich niet alleen tot de verkoop van typische producten, maar biedt ook een zorgzame en deskundige klantenservice, altijd beschikbaar om vragen en verzoeken te beantwoorden. De veiligheid van betalingen is onze prioriteit, daarom gebruiken we veilige en betrouwbare betalingsmethoden, waardoor een zorgeloze winkelervaring wordt gegarandeerd.

Snelle en Veilige Leveringen

🚚 De verzendingen van Eccellenze di Calabria Prestia worden met de grootste zorg beheerd, dankzij de samenwerking met toonaangevende bedrijven in de logistieke sector. Het verzenden van voedselproducten vereist speciale aandacht voor de delicatesse van de goederen en de noodzaak van snel transport. Daarom vertrouwen we alleen op betrouwbare koeriers en garanderen we ook verzendingen naar het buitenland.

Uitnodiging tot Ontdekking

🔍 Wij nodigen je uit om al onze delicatessen te ontdekken, direct bij jou thuis. Bezoek onze e-commerce en laat je verleiden door de authentieke smaak en kwaliteit van de typische Calabrische producten, het resultaat van passie en liefde voor ons land. Eccellenze di Calabria Prestia: jouw venster op de smaak en traditie van Calabrië.

Conclusies

🌟Onthoud, excellentie is een keuze! Kies voor kwaliteit, kies voor Eccellenze di Calabria Prestia.

Bekijk onze online winkel en al onze promoties!

Torna su