Pubblica le tue Inserzioni
Apri la tua Vetrina
ROSMOTO - Offerta produzione vendita online pedane regolabili arretrate Rearsets made in Italy

ROSMOTO produceert verstelbare achterste voetsteunen, volledig gemaakt in Ergal 7075 en ontworpen om de beste rijpositie te bieden op de weg en tijdens het racen dankzij de vele mogelijke afstellingen en diverse accessoires…

ROSMOTO - Productieaanbod – Online verkoop –verstelbare achterste voetsteunen Rearsets made in Italy - Verstelbare achterste voetsteunen Rearsets - We zijn al jaren actief in de racesector. We bieden altijd technologisch geavanceerde oplossingen en continue ondersteuning op de piste. Ons paradepaardje is de verstelbare achterste voetsteun, volledig gemaakt in Ergal 7075 en ontworpen om de beste rijpositie te bieden – zowel tijdens het racen als op de weg – dankzij de vele mogelijke afstellingen.
Alle onderdelen bestaan uit platen die volledig zijn gemaakt van Ergal 7075. Ergal is een aluminiumlegering die opvalt vanwege zijn uitstekende mechanische stevigheid, het is de beste onder alle conventionele aluminiumlegeringen. Alle modellen zijn ontworpen en langdurig getest voordat ze op de markt werden gebracht. Dit konden we doen met de hulp van motorrijders die, net als jij, het maximale potentieel van hun voertuig willen bereiken.Deze set wordt klaar voor montage geleverd, compleet met schroeven, hendels en stang. De optionele Stopschakelaar is exclusief verkrijgbaar.

Verkrijgbaar in de kleuren goud, zwart, aluminium, rood, blauw en groen (alleen voor Kawasaki).De Rosmoto-steunen passen op de volgende motorfietsmodellen:

Bekijk de volledige catalogus!!!Torna su