AZIENDA AGRICOLA ZANOTTI DIEGO

Acerca de nosotros

De boerderijwinkel Zanotti Diego, gelegen in het hart van Valpolicella Classica, produceert de heerlijke wijnen van de regio: de Amarone, Recioto en Valpolicella.
Diego en zijn vrouw volgen rechtstreeks alle stadia van het productieproces en worden hierin bijgestaan door een deskundige oenoloog. Al vier generaties lang geeft de familie Zanotti de passie en liefde door om de smaak van het beste fruit van de aarde te vangen en deze om te zetten in een warme wijn met een onmiskenbare smaak.
Uit onze wijngaarden, gelegen in het hart van de klassieke Valpolicella-streek, halen wij de druiven voor de beste wijnen van het gebied: de Amarone, de Ripasso, de Valpolicella Classico en de Recioto.
De boerderijwinkel ligt in het hart van het Valpolicella Classica-gebied en geniet van een spectaculair uitzicht op onze heuvels.

Villa Allegri heeft kamers van verschillende afmetingen en mini-suites met een intieme en elegante sfeer die de ideale setting vormen voor een uniek en onvergetelijk verblijf.

U kunt de heerlijke wijnen van ons grondgebied proeven op ons terras terwijl u geniet van een prachtig panorama dat u ook vanuit uw kamers kunt bewonderen.

Mini-suites en kamers
Gasten kunnen kiezen uit verschillende soorten kamers en mini-suites voor een overnachting of zelfs voor een uitje van slechts een paar uur. Ook is het een ideale en rustige plek voor zakenmensen en reizigers. De kamers zijn voorzien van moderne apparatuur en verfijnde afwerkingen. Ze beschikken over alles wat onze gasten nodig hebben om alles uit hun verblijf bij ons te halen.


Onze diensten:
Zwembad - Airconditioning - Verwarming - Haardroger - Minibar - Kluis - Telefoon - Satelliet-tv - Snelle internetverbinding - Hoffelijkheidsset.


CONTACTEZ NOUS
Azienda Agricola Zanotti
Via Scandola, 3 | 37024 | Negrar |Verona | Italia
0457500161 | info@cantinazanotti.com
P.I. 02151390230


Demander des informations
(inscription requise)
Seguici su Facebook

toutes les offres de AZIENDA AGRICOLA ZANOTTI DIEGO

L'Azienda agricola Zanotti Diego, situata nel cuore della Valpolicella Classica, produce i pregiati vini della zona: l'Amarone, il Recioto e il Valpolicella.

AZIENDA AGRICOLA ZANOTTI DIEGO
L'Azienda agricola Zanotti Diego, situata nel cuore della Valpolicella Classica, produce i pregiati vini della zona:...
Vence entre 85 días
Aller aux nouvelles

AZIENDA AGRICOLA ZANOTTI DIEGO - VIN BLANC PASSITO i.g.t. Vin de grande tradition familiale, au caractère décidé, intense, plein au palais.

AZIENDA AGRICOLA ZANOTTI DIEGO
AZIENDA AGRICOLA ZANOTTI DIEGO - VIN BLANC PASSITO i.g.t. 0,75 L. Vin de grande tradition familiale, au caractère décidé,...
Vence entre 85 días
Aller aux nouvelles

L’exploitation agricole Zanotti Diego, située au cœur de la Valpolicella Classica, produit les vins prisés de la région : l’Amarone, le Recioto et le Valpolicella.

AZIENDA AGRICOLA ZANOTTI DIEGO
Vence entre 85 días
Aller aux nouvelles
Torna su