Pasta & Company - Aanbieding productie verkoop Italiaanse ambachtelijke pasta Belgio

Wij zijn ambachtslui en kunnen dus vrij verse seizoensproducten selecteren voor onze productie, om onze klanten smakelijke, verfijnde en smakelijke specialiteiten te bieden.

In een hectische wereld, waarin we dagelijks overrompeld worden door vanalles en nog wat, is een pastagerecht van Pasta & Company ideaal om gezellig aan tafel plaats te nemen en te genieten van een lekkere maaltijd, ook als we maar weinig tijd hebben. De verse gevulde pasta is immers een uitstekende oplossing voor een smakelijke en voedingrijke maaltijd, waarvan we in een handomdraai kunnen genieten, in het gezelschap van familie en vrienden.
Een eenvoudige manier om een smakelijke en oprechte maaltijd op tafel te zetten, ideaal voor wie een druk leven leidt: dat is wat Pasta & Company wil bieden met zijn producten, het geslaagde resultaat van ambachtelijke bewerking, oprechte ingrediënten en het zoeken naar nieuwe en originele recepten voor de vullingen.
Onze specialiteiten: Italiaanse ambachtelijke verse pasta, Kant-en-klare gerechten, Tagliatelle, Agnolotti, Lasagne, Ravioli, Pasta met bloem Senatori Capelli, Met de hand gemaakt, Arancini, Kroketten, vullingen op basis van Seizoensgroenten
Waar zijn we? Onze hoofdvestiging is in Turijn, Italië, maar we produceren in heel wat Europese landen, op regionale markten of in restaurants: contacteer ons, we vertellen u waar u Pasta&Company kunt vinden.

Raadpleeg onze site voor meer informatie.


PASTA & COMPANY SRL

Agrandir la carte...
  • Via Flavio Gioia, 3 Rivalta di Torino
  • PASTA&COMPANY Via Flavio Gioia, N° 3 Rivalta di Torino (TO) 10040 - TORINO - ITALY - FOR ANY INFORMATION : PHONE : (+39) 0119091471 FAX : (+39) 0119091787 - Mail: info@pastaecompany.it - "OFFICE HOURS" Monday - Friday 08:30 AM - 12:30 PM 2:00 - 6:00 PM

Dernières annonces par PASTA & COMPANY SRL

Torna su